Adrenalin’s Experience

Hello Vista

Posted in Uncategorized by Adrenalin on February 6, 2008

Sub Vista mapa Documents and Settings din XP a fost separată in doua mape Users si ProgramData.

Vista la bootare deodata suge ~750mb de ram, asa deci fara cel putin 2gb de ram nici nu riscati sa va ginditi la Vista, ca nici nu-s chiar asa multe beneficii.. Folosesc deja de 4 zile, si numai licenta de pe el ma tine sa nu-l sterg ;o)

http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm solutia cu msconfig e ft comoda. La intrebarea “daca intradevar vreai sa executi ceva” m-a lăsat perplex ;o) Dar totul e bine ce se termina bine.. heh

http://www.ghacks.net/2007/03/28/disable-balloon-tips-in-windows-vista/ mesajele de linga ceas care permanent apar mă irita straşnic, mai ales de la programe custom, dar iaraşi, niste modificari in reestru si totul e ca inainte, huh. Evident cind is in tren stiu ca nu am internet, programe lefie..

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fixing-problems-with-synergy-on-windows-vista/ mult iubitul (de 2 zile? huh) nu stiu ce sughita sub vista. Scriu mai incolo cum Synergy a facut ca 1 keyboard si 1 mouse sa lucreze la 2 compuri..

In Vista au aparut ceva similitudini cu symlink-urile de sub unixuri NTFS junction point

Advertisement

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adrian said, on February 6, 2008 at 9:15 pm

  Vad ca incepi sa supui Vista dupa tine 🙂 BRAVO!!! apreciez 🙂

 2. polonyk said, on February 8, 2008 at 10:52 am

  >Vista la bootare deodata suge ~750mb de ram
  cam sax constatare, nene.. cu cat mai multa memorie operativa disponibila o sa fie, cu atat o sa fie mai mare procentajul celei ocupate la boot.. asa ca poh.. fie 512mb sau 4gb..

  majoritatea optiunilor pentru securitate introduse in vista fata de versiunile anterioare windows, care atat de mult deranjeaza, zic eu sunt un lucru bun, ca idee. si anume asta.. ca daca la practica deranjeaza pot fi deconectate.

  vista-i tru! 🙂

 3. Nicu Vartolomei said, on March 2, 2008 at 9:35 pm

  cam sax constatare, nene.. cu cat mai multa memorie operativa disponibila o sa fie, cu atat o sa fie mai mare procentajul celei ocupate la boot.. asa ca poh.. fie 512mb sau 4gb.. +!
  Adrenalin treci de la UNIX la Vista? 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: